Hoe goed ken jij jezelf?

Leer jezelf beter kennen en krijg tips om je dag fit te beginnen

Kom in actie en voel je weer fit!

In dit e-book leg ik je o.a. een aantal fijne oefeningen uit die je maar ongeveer een kwartiertje per dag kosten (als je ze allemaal doet).
En met maar vijf minuten van jouw kostbare tijd geef je jezelf ook al een enorme oppepper.

Ideaal dus om je dag energiek te starten zonder uren vroeger op te moeten staan!
De moeite van het proberen waard, toch?

En… vergeet vooral de allerlaatste oefening niet… 😉

Wil jij maandelijks mijn nieuwsbrieven ontvangen?

En als welkomstcadeau GRATIS mijn e-book ontvangen?

Wat kan je ermee bereiken?

Z

Inzicht in je energieniveau

Z

Inzicht in je gevoelens

Z

Een fitte start van je dag ...

Z

...en een fit vervolg van je dag!

Over Anouk

Tijdens mijn opleiding tot kinesioloog heb ik diverse tips en trucs geleerd om fit aan bijvoorbeeld een cursusdag te beginnen. Het zijn stuk voor stuk zeer eenvoudige oefeningen, nemen weinig tijd in beslag en hebben een ontzettend positief effect op jouw energielevel. Verder heb ik zelf ervaren hoe een burn-out voelt en middels mijn e-book hoop ik te voorkomen dat jij jezelf teveel uitput en ook in een burn-out belandt.

Anouk Maas-Krens, Sento

Wil jij dit inspirerende e-book óók graag ontvangen?