Wees wie je bent, wees Jezelf!

Volledig in je kracht en vol zelfvertrouwen

Over Anouk

Wat leuk dat je mij wat beter wilt leren kennen! Ik ben getrouwd en woon met mijn man en twee tienerzonen in Overdinkel. Verder wonen er bij ons ook nog een hond, een poes en hebben we twee paarden aan huis. Ik ben dol op dieren, de natuur, paardrijden, spiritualiteit, lezen en studeren.

In 1997 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute, maar ben daar al vrij snel mee gestopt ondanks het feit dat ik het wel goed deed. Iets in mij vond het niet compleet genoeg. Ik miste iets… Na wat verhuizingen en meerdere werkervaringen verder ben ik in 2006 een cursus Quantum Touch gaan doen en daar vroeg iemand mij of emokinesiologie misschien iets voor mij was. Ook is er tijdens die cursus een zaadje geplant m.b.t. spiritualiteit. Ik had echter nog nooit van kinesiologie gehoord. Na wat zoeken op internet kwam ik erachter dat (emo)kinesiologie met spiertesten werkt en dat het – zoals ik het graag vertaal- een combinatie is van oosterse en westerse geneeswijzen: het nuchtere en fysieke van het westen, het energetische en spirituele van het oosten. Dit was waar ik al die tijd naar op zoek was! Ik voelde me vanaf het begin helemaal thuis in de wereld van het spiertesten. Het voelde als thuiskomen. Ook het woordje ‘emo’ van emokinesiologie blijkt uiteindelijk precies te kloppen omdat het werken met emoties centraal staat in mijn praktijk.

Het grappige is dat ik altijd geroepen heb dat het werken met emoties niets voor mij was, maar het tegendeel bleek waar: keer op keer kreeg ik cliënten waarbij ik telkens op het werken met emoties uit kwam middels de spiertesten die ik uitvoerde. En iedere keer weer met een goed resultaat. Bij mij zaten hoofd en hart niet op één lijn. Ik dácht bijv. ook dat ik niet goed kon voelen terwijl het nu gewoon een kwestie blijkt te zijn dat mijn hoofd mijn gevoeligheid in de weg zat. Blijkbaar is het echt de bedoeling dat ik als tussenpersoon fungeer om mensen te helpen met het boven water krijgen van (blokkerende) emoties. Ik ben hier ontzettend dankbaar voor en zet me daarom ook met hart en ziel in om je te helpen met de klachten waar jíj mee komt.

De afbeelding hiernaast is er eentje over mij: ik ben onderweg. Het schilderij is gemaakt door een mediamiek schilder. Alles waar ik voor sta, zie je in dit schilderij terug: natuur, kracht en spiritualiteit.

Volg mij op Social Media:

Fysiotherapie

Een 4-jarige voltijdsstudie die je opleidt tot fysiotherapeut. In 1997 met goed gevolg afgerond.

Kinesiologie

Een 3-jarige HBO-opleiding die je opleidt tot kinesioloog. In 2015 met goed gevolg afgerond.

Psychosociaal Counselor

Een HBO-opleiding die je opleidt tot erkend psychosociaal counselor. Ik hoop deze in 2020 af te ronden.

Hoe cliënten mij ervaren

Ik heb Anouk vier jaar geleden leren kennen en ze heeft sinds die tijd een belangrijke rol gespeeld in mijn helingsproces. Er was zoveel mis in mijn leven dat ik niet wist waar te beginnen. Maar Anouk is serieus en betrokken en samen hebben we heel wat uitgevogeld, – en gehuild (ik), – en gelachen (samen). En we blijven ons verbazen over de kinesiologische uitkomsten en resultaten. Thnx, Anouk.

Ineke

Wil jij samen met mij de oorzaak van je klachten achterhalen en er afscheid van nemen?


Alleen jíj kan jouw leven leiden, niemand doet het voor jou. Neem dus het heft in eigen handen en wees trots op het resultaat!