Voel je zelfverzekerd en krachtig!

En geniet weer van het leven!

Cijfer jij jezelf meestal weg?

Doordat je altijd eerst aan een ander denkt, ‘vergeet’ je jezelf en ga je regelmatig over je eigen grenzen heen.

Word je emotioneel om niets?

Je vindt het best vervelend dat je om niets emotioneel wordt. Je voelt je er erg ongemakkelijk door.

Voel je je onbegrepen?

Je voelt je door anderen vaak onbegrepen, maar zelfs jij begrijpt jezelf vaak niet.

Ben je moe van al dat gepieker en getwijfel?

Je hebt moeite met keuzes maken omdat je niet meer weet wat jijzelf wilt en omdat je een ander niet wilt kwetsen.

Eíndelijk weer jezelf…

Hoe zou je ’t vinden om lekker uitgerust op te staan en weer met plezier naar je werk te gaan? Dat je je weer gezond, fit en vrolijk voelt?
En dat je éindelijk weer kunt genieten van een gezellig middagje op stap met je vriendinnen en/of een lekkere en ontspannen wandeling met je hond in de natuur?
Ook op je werk, of gewoon thuis, verloopt alles weer als vanouds of zelfs nog beter!

Je kunt het allemaal weer aan, niets is je teveel: je bent een ‘update’ van je oude zelf.

Heerlijk toch? En ja, dit is mogelijk! Ook voor jou!

Je omgeving zal merken dat je weer je evenwichtige zelf bent en ze zullen versteld staan van je hervonden zelfvertrouwen.
Je hebt leren luisteren naar je lichaam en weet voor de toekomst dat je daarop kunt vertrouwen: je lichaam kan je namelijk precies vertellen wat je hoofd niet begrijpt.

En natuurlijk zullen er zo nu en dan naast de ‘ups’ ook ‘downs’ zijn, maar je hebt nu de middelen om hiermee om te gaan en weet je sneller te herpakken.

“Het is mijn missie om vrouwen die zich niet goed genoeg voelen te begeleiden zodat ze weer zelfverzekerd in het leven staan en vol zelfvertrouwen durven te kiezen.”

Hervind jezelf in een veilige en vertrouwde omgeving

Als jij jezelf echt goed wil leren kennen en daarmee de mogelijke oorzaken van je klachten achterhalen, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik reik je de hand zodat jijzelf de nodige stappen kunt gaan zetten.
Als kinesioloog met een fysiotherapeutische achtergrond bied ik je een veilige omgeving, een luisterend oor en maak ik gebruik van diverse spiertesten om mij zo goed mogelijk af te stemmen op jou als persoon. Ik vertaal de antwoorden die je lichaam geeft op de vragen die ik middels spiertesten stel en leg deze op een begrijpelijke manier aan je uit. Tijdens een consult ga ik op zoek naar de zogenoemde onbalans die jouw klachten veroorzaakt. Je lichaam uit deze onbalans (overschot en tekort aan energie) in diverse klachten. Ook geven de spiertesten aan wat de meest geschikte correctie is voor de betreffende klacht(en).
De bewustwording en vervolgens het loslaten luchten enorm op!

Ook jij kunt weer met volle teugen van het leven genieten!

Uitgerust opstaan

Je valt snel en gemakkelijk in slaap waardoor je lichaam alle tijd krijgt om te herstellen van een vorige dag.

Je voelt je emotioneel sterk

Je hebt het gevoel dat je niet meer zo gemakkelijk door iets of iemand van je stuk gebracht kan worden.

Je voelt je fit en gelukkig

Je hebt weer alle energie om leuke dingen te gaan doen met je familie en/of vrienden. Je kunt weer lachen!

Ervaringen van mijn cliënten

Mijn dochter (13 jaar) had eczeem en de huisarts kon alleen maar een onderdrukkend zalfje voorschrijven. Ik wilde liever de oorzaak behandeld hebben, vandaar dat we naar Anouk gingen. Mijn dochter vond het superfijn. Ze begon tijdens de behandeling steeds meer te stralen. Tenslotte kreeg ze een opdracht mee, die ze elke dag moest uitvoeren. Het eczeem verdween langzamerhand en is niet meer zo hevig teruggekomen. Ik vond het heel apart om mee te maken dat je lichaam dus blijkbaar zelf de oorzaak kan aangeven en ook de remedie.

Tirza

Moeder

Ik kwam bij Anouk omdat iemand mij naar haar door verwees omdat ik meer inzicht wou in mijn voedingsintoleranties. Door middel van spiertesten kwamen we erachter dat er met name emoties ten grond slag lagen. Wat mij aanspreekt in de samenwerking met Anouk, is dat ze werkt met spiertesten en hierdoor vrij snel tot de kern kan komen. Ik voel me vrij en op mijn gemak bij Anouk, dit maakt het makkelijk om mij open te stellen. Door de behandelingen die ik heb gehad ben ik bewuster geworden van eigen gedachten en overtuigingen en word ik elke dag een beetje meer mezelf.

Marjolein

Help je lichaam herstellen met kinesiologie

Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking bekijken we samen of kinesiologie iets voor jou is en hoe het werkt.
Hierna gaan we aan de slag met spiertesten om jouw probleem aan te pakken met de voor jóu best passende correcties.

Je kunt ook kiezen voor een heerlijke AromaTouch behandeling met 8 essentiële oliën van doTERRA.
Dit is een techniek die zacht, vriendelijk en helend werkt op verschillende systemen. 

Let op:

M.i.v. 1-1-2020 worden mijn consulten niet meer vergoed.

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten en bruisen van energie?

Ontdek dan nu hoe kinesiologie jou hierbij kan helpen

Veelgestelde vragen

Moet ik een handdoek meenemen voor het consult?

Nee, dat is niet nodig omdat je gewoon je kleren aan kunt houden. Wel is het handig om kleding aan te trekken waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Het enige dat uit moet, zijn je schoenen.

Hoeveel sessies zijn er meestal nodig?

Dat is niet op voorhand te zeggen: het ligt aan de oorzaak van jouw klachten en die is niet bij iedereen gelijk.
Aan het eind van ieder consult overleggen we samen of en wanneer een vervolgconsult nodig is voor jouw specifieke klacht.

Hoe lang duurt een consult?

Een eerste consult, inclusief intakegesprek, duurt ongeveer 1,5 uur. Een vervolgconsult duurt ongeveer 1 uur. 
Let wel, ik neem écht de tijd voor jou, dus het kan zijn dat het soms iets langer duurt. Ik reken daar niets extra’s voor.

Je hebt het op je website over vrouwen die zich niet goed genoeg voelen, maar ik ben een man... Ben ik ook welkom?

Natuurlijk! Je bent van harte welkom. Het is alleen zo dat -tot nu toe- vooral vrouwen hiermee naar mijn praktijk zijn gekomen. Ik ben juist heel erg blij dat jij aangeeft dat je hier hulp bij kunt gebruiken! Neem dus gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Kan ik me voorbereiden op het consult?

Jazeker! Na het maken van de afspraak mail ik je een intakeformulier. Probeer dit zo goed mogelijk in te vullen. Tijdens de intake zullen we dit samen doornemen en eventuele onduidelijkheden zullen opgehelderd worden.
Je mag het formulier ingevuld en wel terugmailen, maar je mag het ook uitprinten en meenemen naar de afspraak.

Hoe kan ik me voorbereiden op een AromaTouch behandeling?

Bij een AromaTouch behandeling masseer ik je rug en je voeten. Ook je nek/schoudergebied wordt meegenomen en zelfs je oren en je achterhoofd. Het is dus fijn wanneer je hiermee rekening houdt bij je kledingkeuze.
Verder verzoek ik je om zelf een grote handdoek mee te nemen om op te liggen en een om je rug mee af te dekken wanneer ik met je voeten bezig ga.

Krijg ik korting als ik meerdere consulten in één keer afneem?

Nee, dat zou ik niet eerlijk vinden naar jou toe. Ik weet tenslotte niet op voorhand hoeveel consulten jíj nodig hebt. Misschien is het bij jou een kwestie van ‘onderhoud’ en heb je 1x per half jaar een consult nodig en dan wil je niet aan een pakket vastzitten… Toch?
Wél ben ik een traject aan het ontwikkelen om heel intensief samen met jou aan je zelfvertrouwen te werken en jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en om ervoor te zorgen dat je niet gemakkelijk terugvalt in oude patronen (die tenslotte heel hardnekkig kunnen zijn).

Kan ik ook met andere klachten dan problemen met mijn zelfvertrouwen bij jou terecht?

Natuurlijk! Je bent van harte welkom. Kinesiologie is bij heel veel klachten in te zetten, dus vast ook voor die van jou. Bijv. bij stressklachten, (chronische) pijn, allergieën/intoleranties, angsten/fobieën, leer- en concentratieproblemen.
Neem als je twijfelt over jóuw specifieke klacht gerust vrijblijvend contact op.

Ervaringen van mijn cliënten en/of cursisten

Ik heb Anouk leren kennen als de instructrice van alle Touch for Health cursussen. Deze dagen vond ik prettig en ontspannen, doordat ze goed kan uitleggen, en duidelijk is én ze het met de nodige humor brengt 🙂

Ze kijkt naar eenieder wat die nodig heeft en ze is betrokken.

Al met al een aanrader.

Evelyn

Cursist

Wil jij eindelijk weer voor jezelf durven opkomen?

Samen bekijken we wat jij ervoor nodig hebt om weer vol zelfvertrouwen en zonder eventueel schuldgevoel te kunnen kiezen.